Alpha Pharma Hakkında

Alpha Pharma Hakkında

Alpha Pharma 2008 yılında Hindistan'ın/Mumbai şehrinde kurulmuştur. Yasal bir firma olup kendi web sistesinde fabrikanın açık adresi ve telefon numara bilgisi paylaşılmaktadır, çoğu steroid firmasında açık adres hatta hangi ülke olduğu bilgisi bile paylaşılmamaktadır. Alpha pharmanın bu özelliği ekstra güven sağlamakta. Alpha pharma steroidlerinin kalitesi yıllar boyu aynı kalmış, kullanıcılar tarafından çok tutulan bir ürün haline gelmiştir. Yerli, Yabancı forumlarda bütün yorumlar olumlu olup ayrıca Alpha Pharmanın kendine has müdavimleri vardır.

Alpha pharma steroidleri GMP standartları ile üretilmektedir. Bunun anlamı üretim yapılan tesisin belirli standartlara uygun olmasıdır, biz kullanıcılar için avantajı hiç ödem yapmaması ve %100 steril olmasını sağlamasıdır.

Alpha pharma hakkında söyleyebileceğim tek şey, en kaliteli steroidleri ürettiği ve kullananların %100'ünün memnun olduğudur.

Alpha Pharma orjinallik konusunda hiç bir çekinceniz olmasın çünkü, seri numara sistemi oldukça gelişmiştir, sorgulama yaptığınızda ürün son kullanım tarihleri ve lot numaraları bütün bilgiler karşınıza çıkıyor. Ayrıca 2. kez sorgulamanızda sorgulandığı tarih, saat ve hatta sorgulama yapılan il bilgisi dahil çıkıyor. Kopyalama, sahtesini yapma gibi birşey imkansız. 

Sitemizde bulunan bütün ürünler orjinallik garantilidir.

Alpha Pharma Orjinallik kontrolü için daha detaylı bilgi; Alpha pharma kontrol et

Alpha Pharma Ürünlerimiz; /alpha-pharma

Yazar Ahmet Eren
& Theme Designed by  https://steroidsiparis24.com